Pages

Monday, June 14, 2010

|| Owh, pls...Not a World Cup fan ||

saya memang tidak pernah berapa minat dengan sukan bolasepak..

why?

I dunno..I just don't like it..I prefer a more artsy type of sports-like hockey, cricket..you know, that kinda sports..

and I find it amazing how suddenly some people who doesn't even give a rat's ass about football, suddenly becomes a fan of such and such team..errmm, hullo?do u even know how it's played?

if your're planning to spark interest from the other gender, keep the bullshit to yourself okay..tolong jangan pura2 suddenly ko tak cukup tidur pasal tgk football match last night..

beli jersi pun asal boleh je..tak tahu which is home jersey, which is away jersey..

aren't you,as a so-called ardent fan, supposed to know about all those stuffs?

it's okay lah if people think that I am not up to the hype @ into the groove **whatever you guys call it right now** ..do you even think that I care?

I have a life, okay..and I abso-fucking-lutely don't need you approval whatsoever about it..and yes, I am proud to say that at this moment of time, football ins't my list of to-watch-list-before-I-die..TQ!

p/s: luahan rasa terhadap seorang so-called insan generasi baru yang "kununy"nya sungguh hip bergelandangan & berseronokan menonton bola di mamak2 bersama guy-friends'nya..puhlezzz, as if I care of what you do pun selama ni..:P

4 comments:

akulah drama queen... said...

marah beno ko ni... hahaha... ada gak yang cani yeak... maybe dis is a new way of attention seeker kot... main taram je...

i do luv football tapi takdak la sefanatik mana... aku takkan poyo2 cakap i'm realllllyyyy intttoooo football semata2 nak tarik perhatian opposite gender...

maybe dia takdak kelebihan lain yang mampu menarik perhatian opposite gender kot...

aku pun nak try camtu gak la... walaupun setakat beli baju kununnye jersi team kegemaran tapi padahal salah kaler... *wink wink*

Scorpio Girl said...

ada woookkkkeeeyyy?
naik meluat aku jadiknya aku ...
ko kenal dia siapa...ha ha ha...:D
takpe lah, nanti kita naik..kita gossip2 **tambahlah dosa aku lagi** but admitedly, I need an outlet to vent out my anger kat pompuan cenggini...bajet bagus, ingat kalau dah linger dgn laki2 org, bf2 org dan jantan single yang desperado sudah cukup hebat..pls okay, kalau setakat tahu gitu gini je, ko masih belum cukup hebat until you're a football player yourself..barulah org respek..kalu setakat nak habiskan air liur, org gila tepi jalan pun boleh buat gitu..YES, AKU ANTI DIA!

Mel said...

err...ada sorang pemain Jepang ni kan..aku tergoda...jadi adalah dimaklumkan bahawa selang 4 tahun sekali...the cougar yang gatal in me emerges...hahaha

akulah drama queen... said...

owh... i cant wait for u to coming over here... nak gak tau ni... owank yang aku kenal tu... nak gak tau team mana dia support? ke tau sebut yang glemer2 je... hahaha... beb, gossip dalam sms dulu takleh ke... aku dah melonjak nak tau ni... maybe semelonjak dia bercerita pasal bola??? hahaha...