Pages

Wednesday, July 7, 2010

|| thanks love, for making my day... ||


rupanya ada jugak kengkawan yang mendengar keluh kesah saya rupanya...ha ha ha **kembang hidung skejap!**

semalam I had fun..!

ladies night out with the 3 boys as our bodyguards.

Location: McD IOI Puchong
accomplices: Mel, SOT, Yan & Ayu **of course!**
Time: was supposedly to be at 8.00pm but then as usual, moi driving skill was tested again in Puchong area..
**jam rabak tak hengat!!**

bukannya buat apa2 pun, gossip mossip dan berbual-bual kosong..catching up on ol' times...

thanks kengkawan, aku benar2 menghargai masa dan peluang bersama-sama dgn kowang...

insha-allah, kalau ada masa dan kelapangan kita get together lagi ek?
.
Irfan, Ayu, SOT, Haddyff, Mel, moi & Aisy

muka Haddyff yang tension sebab takleh kuwar twin stroller dia..

Irfan eyeing on Haddyff's wiesel...

Yan with Irfan **larat pulak tu dia dukung si montok tu**

Irfan tunjuk apa lah tu...

meja yang penuh dengan makanan and Mommy yang kesibukan ber-gossip ..ha ha ha ha

2 comments:

akulah drama queen... said...

memang mabeles la... we should do it again... kali ni tekak terasa nak makan yang ayu masak... hahaha...

and i'm sooooo serious in kidnapping irfan... huhuhu...

can aaa???

Scorpio Girl said...

nak kidnap tu, dah ready ke?
anak aku tu nampak je gitu, tapi mana reti nak duk diam,love!
ha ha ha..itu nak kena bukak mulut at tuan rumah...takpe2, akan ku usulkan beb....