Pages

Wednesday, January 12, 2011

keciwaaaa beb.....

pagi tadi dah gembira sgt bila Inche SO kata dia dah tolong belikan  the " smallest receiver +22.4GHz Wireless Mouse" berharga SGD 24.50..kaler oren metalik lagi..cantik cuma saya benar-benar terkejut dia akan berbelanja sebegitu byk untuk mouse laptop saya ni..last time, mouse pokak lama saya hanya berharga RM22.00....Inche' SO sangat sayang pada saya, kan kan kan kan kan?

anyway, perasaan eksaited tu berlarutan sampailah ke opis baru tadi sebab tak sabar rasanya nak amek gunting, kerat pembalut plastik dan gunakan mouse baru saya tu...salah satu features dia yang membuatkan Inche'SO tertarik ialah bila dikatakan bateri yang diletakkan mampu bertahan selama 6 bulan **sebiji bateri AA**...setelah "rakus" membuka plastik pembungkus etc, saya pun download apa apa yang patut dan terus laju tangan ni menekan butang mouse sana sini, only to find out that there's no battery in the mouse hence my fine motor exercise just now was a waste of time and effort..ha ha ha ha...

takper, takper...karang sebelum balik akan singgah ke kedai sekejap untuk beli bateri then , voila..saya akan jadi seperti Red Indian dapat senapang pada tahun 30-an dulu..jakun sekejap..then baru lah boleh gunakan secara profesional..:P

and yes, Cik Suhaila...malam nanti saya buat SEMUA GA yang telah di tag, .....JANJI SANGAT!

p/s: Haddy Irfan aka Irfanzilla @ Baby Pan meleleh air liur lagi...dah nak lengkap dah gigi susu kat gusi tuh...abeslah lepas ni, makin seronok lah dia mengunyah & makan..selera dah macam selera Abg Harryth..:P

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horeyyyyyyyyyyyyyyy akhirnya kau dapat komen kat blog ko.. buat jangan tak buat!!

cik puan sewel said...

ko nak aku gelak ke nak aku terkekek2? hahahaha

Scorpio Girl said...

Ila Saleh - baiklah, mouse sudah ada..nak kena beli batt je..nanti jenguk2 ke blog..kalau nampak GS dah buat maksudnya, mouse oren metalik saya sudah ada bateri ah!:)

Yan - aku rindu ko mengekek, sila mengekek sebijik masa ko dapat tahu aku tekan brek and bukan clutch untuk masuk gear kete ko...malu!:P