Pages

Thursday, April 1, 2010

:: Kursus pastry anyone, in JB area plz? ::

suddenly got this itching in me to learn how to make delish and wonderful pastries lah..

dulu masa kat obersi, memanglah ALIA dah menurun-kan ilmu memasak tu pada moi, tapi pepaham je lah bil adah lama tak praktis, dah out of touch with my inner chef lah..:P

so to you guys out there, kalau tahu apa kursus pastri around town **JB/ Spore only yea, and with reasonable fees**, pls do let me know...

belum masak lagi dah dapat bayangkan cherry puffs and apple pie yang masih hangat filling nya itew..
**gosh, drooollllllllll**

2 comments:

Vee Violet ~vLockheart~ said...

hello scorpio...
vee scorpio jugak... itu yg berminat nak baca blog scorpio nie...
=)
kursus pastri dekat jb...
memang vee tak tahulah sebab vee dekat kl...
:)
salam kenal anyway dear.. =D

Scorpio Girl said...

Salam V...nice to get to know someone new..
:D