Pages

Sunday, January 30, 2011

hmmm, mendung & hujan sepanjang hari...

tak berapa nak produktif 2-3 hari ni..sebab?

yang paling utama, memang tengah dlm gundah gulana mengenangkan keadaan & kedudukan seorang sahabat ni...tapi alhamdulilah, dah semakin tenang kerana "hurdle" pertamanya dah selamat..

yang keduanya , sebab cuaca kat sini sekarang mendung dan hujan je..

dan mengikut ramalam kaji cuaca, akan berterusan mebbe sampai akhir minggu...takdelah terjejas sangat pun kalau hujan..Alhamdulillah, rezeki yang diberikanNya kan..taklah 'gulap gulita" jadinya aku ni...**ha ha ha ha**

anyway, berita tergempar semalam ialah SPEK HADDYFF DAH PATAH SEBELAH...ni adalah agkara onar 2 beradik ni lah-Si Baby Pan @ Irfanzilla dengan tuan empunya spek..

dah kabur balik mata dia....tengok TV besar 50" pun depan mata..**isy isy isy**

nak taknak, mau tak mau..narih terpaksalah ke HP untuk dapatkan cermin mata gantian..kalau tak, alamatnya makin teruklah mata dia nanti..

and bolehlah pulak terlupa yang hujung minggu ni adalah hujung minggu terakhir sebelum CNY minggu depan..**bedebush** punyalah ramai manusia kat HP tadi..tu dah masuk dlm, belum kira lagi yang beratur tunggu parking spot kosong..tapi alhamdulillah jugaklah, pusing punya pusing dlm 30 min dpt lot..and sebab tak tahu nak ke mana, terus bawa anak-anak bertuah *oh yes, saya cuma bawa Aisy & Adyf sahaja, pembuat onar lagi satu tinggal dengan Abah!** straight ke kedai spek...

Dipermudahkan lagi urusan kat sana..Amoi kata kalau cari spek yang sama saiz, tunggu dlm 10 mins SETEL...yag saya tak tahan nak gelak tu, Si Adyf dah tahu buat salah-->patahkan spek sendiri..ada hati pulak nak demand pakai Gucci /Dior/Guess frame...saya jegilkan mata, terus menikus..alahai nak, Mommy sendiri pun umur 28 thn baru dpt pakai frame Guess & Transitional lense tau...

inilah anak-anak sekarang kan? dah pandai memilih...pulak tu yang dipilihnya mahal-mahal belaka..macam tahu je?!!!ha ha ha ha..

anyway, dah tentu tak sempat masak saya bergegas beli lauk je today...*kuwar rumah dah tanak nasi dulu..ye, saya adbans kalau pat2 ekspres2 ni...Tanya Inche' SO kalau tak percaya**

hmm..sejuk-sejuk ginimemang sedap tidur kan...?:)

P/S: berjaya menghabiskan QO dengan kuantiti yang lebih sikit dr semalam..and pergi toilet pun, ada lebih jugak!:)

3 comments:

mumm¥ wanNa b3 said...

Dasyat lh bbypan nih. Mkin ganas eh. Hehehe...
QO kn sedap. Org hehari minum. Beli buah cantaloupe. Bgus fr diet. Sure dia kasi buang smua2

Scorpio Girl said...

lasak si Irfan takleh angkat at times...sabar je...

QO sedap?owh tidak...!!

Kuacibunge said...

tinggi tak power mata dia...biasalah budak2 lasak...terpijak terbengkok semua ada...hi hi...